Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

BREATHWORK + SOUNDHEALING = SANT

november 14 @ 18:00 - 20:00

BREATHWORK + SOUNDHEALING = SANT
Låt kraften i ditt andetag guida dig genom ett transformerande ljudresa med hjälp av Rebirth Breathing och soundhealing.
Välkommen att tillsammans med oss göra en aktiv Breathwork i form av frigörande andning som ditt stöd i processen får du ljud från Soundhealingexperten och slagverkaren Magnus Karlsson som med hjälp av olika instrument låter ljudets vibrationer verkligen sätta fart på ditt energisystem. Sofia och Magnus kommer att samverka genom hela sessionen.
Breathwork i alla former är en unik möjlighet att utforska och frigöra de djupaste skrymslen och vrår i din kropp och själ, just frigörande andning är en enormt kärleksfull process. Hur coolt kommer det inte bli med ljudets vibrationer som stöd under sessionen!
Vad kan du förvänta dig:
En inre resa: Genom en kombination av guidad andning och meditation kommer du att få möjlighet att dyka djupt in i ditt inre och utforska de unika skiftningar och insikter som ditt andetag kan väcka.
Kontakt med dina känslor: Rebirth Breathing är känt för att frigöra låsta känslor och spänningar. Upplev en känslomässig befrielse och skapa utrymme för positiv energi och glädje.
Kontakt med din kropp och själ, då andetaget räcker in i varje cell i hela kroppen. Du ligger ner på yogamattan och andas under guidning, kom ihåg att det är skönt med bekväma kläder som inte sitter åt.
Sessionen avslutas med frivillig delning och integrering av upplevelsen över en kopp te.
Praktisk Information:
14 nov 18.00-20.00
300 kr ink moms
Plats: Studiefrämjandet på Järnet, Repslagaregatan 5 i Västervik
Utrustning: Ta med din egen yogamatta för maximal komfort med dubbla mattor vi har till alla annars. För de frusna själarna, ta med en filt för att hålla värmen. En ögonbindel är bra också om du gillar hålla koll på grannen.
Kom inte allt för proppmätt – då det påverkar processen, utan ät helst inte innan. Klokt ta med en vattenflaska också.
Anmäl dig nu och ge dig själv gåvan av förnyad energi och inre balans!
MÅSTE bokas senast 24h före och betalas direkt
Har du frågor skicka epost till info@sofiacerne.se eller 0705274940
Inget återköp av biljett vid avbokning
Våga andas in det nya livet som väntar dig!
Välkommen/Sofia & Magnus
Frigörande andning är en andningsteknik där man medvetet fokuserar på att andas djupt och kontinuerligt utan pauser mellan in- och utandning med ett kraftfullt andetag in och en avslappnad utandning. Det syftar till att frigöra spänningar, bearbeta känslor och skapa en djupare kontakt med kroppen och det undermedvetna. Genom att praktisera frigörande andning kan man uppnå känslomässig och fysisk läkning.
Ljudbad, är intuitivt skapande av musik, ljud, toner och rytmer från olika instrument, såväl som från den mänskliga rösten. De ljud som skapas blir som en väv av övertoner och vibrationer som påverkar oss människor djupt in på cellnivå, och klingar an med vårt eget energifält.
Breathwork är ett bredare begrepp som täcker olika tekniker för medveten andning, ofta med syftet att förbättra mental, fysisk och känslomässig hälsa. Det kan inkludera djupandning, pranayama eller holotropisk andning, och används för att minska stress, öka energi och främja inre balans.
Sofia upptäckte Frigörande andning i samband med yogan 2007 och utbildade sig 2010 och har sedan dess lett både gruppandningar och privata sessioner och även integrerat andning i sitt övriga arbete inom www.sofiacerne.se Hon är en van grupp och processledare och brukar skapa ett tryggt rum

Detaljer

Datum:
november 14
Tid:
18:00 - 20:00
Webbplats:
 https://secure.tickster.com/a0f44zjl0wvr5w9

Arrangör

Sofia Cerne Xtas
E-post
Info@xtas.nu

Plats

Järnet Studiefrämjandet Västervik
Repslagargatan 5
Västervik,
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.